Tømrerarbejde i Nordjylland

Effektivt og alsidigt tømrerarbejde

Hos PB Byg & Montage udfører vi professionel tømrerarbejde for dig, der søger hjælp til en bred vifte af arbejdsopgaver inden for tømrer faget. Vi udfører alt i både små- og store dimensioner og levereraltid en hurtig og effektiv indsats, når vi hjælper dig med dit projekt. Intet tømrerarbejde er hverken for lille eller stor for os! Står du derfor med store- eller små renoverings-, vedligeholdelses- og istandsættelsesopgaver, er vi klar til at hjælpe dig.

Præcision og kvalitet i arbejdet

Vi sætter altid en ære i at tilbyde dig arbejde af høj kvalitet til meget fordelagtige priser. Præcision og grundighed er noget vi lægger stor vægt på, når vi løser alt tømrerarbejde. Derfor er vi i stand til at udvikle specielle løsninger til din bolig med veludførte detaljer. Vi lytter altid til dine ønsker og behov og udfører alle arbejdsopgaver så effektivt som muligt for at sikre en højkundetilfredshed.

Vi har kompetencerne i orden

PB Byg & Montage har mange års erfaring med tømrerarbejde i Nordjylland og har derfor kompetencerne i orden, så du trygt kan overlade tømreropgaverne til os. 

Vi har stor erfaring med bl.a.:

 

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit tømrerarbejde? Så kontakt PB Byg & Montage på tlf. 22 37 64 67. Vi er altid åbne for at tilbyde dig et uforpligtende tilbud på den arbejdsopgave, du står og mangler hjælp til. Vi leverer udelukkende resultater, du vil være tilfreds med. Vi hører til i Nørager, men arbejder tit i Aalborg, Aars, Støvring, Nibe, Klarup og rundt i Nordjylland.Facebook nyheder3. Jul 2017


Del del del Vi har rygende travlt og søger derfor 2 effektive og kvalitetsbevidste tømrer, evt makkerpar…

5. Feb 2017


Søger. Grundet travlhed søger vi en tømrersvend erfaring med køkken montage og tagarbejde. Firmabil og …

3. Sep 2016


Så blev dette tagprojekt i Arden afleveret


kontakt@pbbyg-tag.dk PB Byg & Montage | Kragelundsvej 2 | 9610 Nørager | Tlf: 22 37 64 67 | kontakt@pbbyg-tag.dk
| Cookiepolitik | Sitemap
Top