Tagmaling i Nordjylland

Eksperter i tagmaling og rensning

Er dit tag ved at se lidt slidt ud? Så kan det meget vel være, at tagmaling er en optimal løsning for dig. Hos PB Byg & Montage sikrer vi, at dit tag kommer til at se ud, som var det nyt – og vi holder et højt kvalitetsniveau på det arbejde, vi udfører. Vi er eksperter, når det kommer til tagmaling og rensning af dit tag.

Vi forlænger dit tags levetid

Tagmaling er ikke blot med til at give din bolig et mere æstetisk look. Tagmalingen styrker også tagets materiale, giver det en slidstærk overflade og forlænger dets levetid. Malingen har den største effekt, hvis den lægges på et sundt tag – derfor er det meget normalt, at vi kombinerer tagmaling med en tagrensning, algebehandling og tageftersyn.

PB Byg & Montage – den rigtige samarbejdspartner for dig!

Hvis du vil sikre den bedst mulige behandling af dit tag, skal der rigtige fagfolk til. Vi har altid det rette udstyr og de rigtige produkter til at sikre et perfekt resultat, som holder i mange år frem. Vi er derfor med sikkerhed det optimale valg for dig, der leder efter en ideel samarbejdspartner til behandlingen af dit tag. Vi hører til i Nørager, men om i er fra  Aalborg, Aars, Støvring, Nibe, Klarup eller andre steder i Nordjylland, er ligemeget for os.

Udover tagmaling hjælper vi med mange arbejdsopgaver inden for bygge- og tømrerbranchen.

Vi har stor erfaring med bl.a.:

 

Hvis du vil vide mere om tagmaling

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tagmaling, bør du kontakte os i dag på tlf. 22 37 64 67. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt!Facebook nyheder3. Jul 2017


Del del del Vi har rygende travlt og søger derfor 2 effektive og kvalitetsbevidste tømrer, evt makkerpar…

5. Feb 2017


Søger. Grundet travlhed søger vi en tømrersvend erfaring med køkken montage og tagarbejde. Firmabil og …

3. Sep 2016


Så blev dette tagprojekt i Arden afleveret


kontakt@pbbyg-tag.dk PB Byg & Montage | Kragelundsvej 2 | 9610 Nørager | Tlf: 22 37 64 67 | kontakt@pbbyg-tag.dk
| Cookiepolitik | Sitemap
Top