Renovering i Nordjylland

Søger du hjælp til renovering?

PB Byg & Montage er eksperter i renovering. Skal du have nyt køkken eller badeværelse? Eller står du med andre renoveringsopgaver, du skal have ordnet? Så stiller vi hos PB Byg & Montage vores ekspertise til rådighed, så vi kan skabe den rigtige løsning til dit projekt. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov sikrer vi dig det færdige resultat, som du stræber efter at få. Vi reetablerer og reparerer eksempelvis kontorer, parcelhuse og villaer og lægger stor vægt på, at alt håndværk er af den højeste kvalitet. Gennem godt håndværk skaber vi charme og stil til din bolig eller arbejdsplads.

Vi løser alle former for renoveringsopgaver

Vi har hos PB Byg & Montage mange års erfaring med renoveringer, hvilket tydeligt ses på alt arbejde, vi udfører. Vi er i stand til at løse små såvel som store renoveringsopgaver. Med store håndværksmæssige kompetencer kan vi garantere, at du altid bliver fuldt ud tilfreds med alt vores udførte arbejde. PB Byg & Montage har udført mange smukke renoveringer til mange forskellige tilfredse kunder – så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig!

Overlad trygt arbejdet til os

PB Byg & Montage har mange års erfaring med renovering i Nordjylland og har derfor kompetencerne i orden, så du trygt kan overlade renoveringen til os. Udover renovering hjælper vi med mange arbejdsopgaver inden for bygge- og tømrerbranchen.

Vi er eksperter inden for bl.a.:

 

Vi ser frem til dit opkald

Er du fra Nordjylland, herunder alt fra Aalborg, Aars, Støvring, Nibe og til Klarup, og du leder efter professionel hjælp til din næste renoveringsopgave, er vi de rigtige at kontakte. Ring til os på tlf. 22 37 64 67.

Vi ser frem til at høre mere fra dig!Facebook nyheder3. Jul 2017


Del del del Vi har rygende travlt og søger derfor 2 effektive og kvalitetsbevidste tømrer, evt makkerpar…

5. Feb 2017


Søger. Grundet travlhed søger vi en tømrersvend erfaring med køkken montage og tagarbejde. Firmabil og …

3. Sep 2016


Så blev dette tagprojekt i Arden afleveret


kontakt@pbbyg-tag.dk PB Byg & Montage | Kragelundsvej 2 | 9610 Nørager | Tlf: 22 37 64 67 | kontakt@pbbyg-tag.dk
| Cookiepolitik | Sitemap
Top