Montering af nyt tag i Nordjylland

Skal du have nyt tag?

Skal din bolig have et nyt tag? I så fald kan der være mange overvejelser forbundet med dette. Hvilke materialer skal det eksempelvis være? Og hvordan falder det i stil med det ydre, du ønske rat skabe til din bolig? Hos PB Byg & Montage er vi eksperter, når det kommer til tagudskiftning, og derfor kan vi altid tilbyde dig den rådgivning og vejledning, du med stor sandsynlighed søger, hvis du skal have nyt tag.

Vi hjælper dig under hele processen

Vi råder over en stor viden inden for mange forskellige tagtyper. Med udgangspunkt i dine ønsker kan vi derfor give dig forslag til, hvordan vi kan lægge nyt tag på bedste vis. Vi stiller vores hjælp til rådighed gennem hele processen – lige fra vi giver dig den optimale vejledning og rådgivning, til vi monterer det færdige resultat. Du kan med garanti forvente, at vi altid har en effektiv og kvalitetsbevidst tilgang til enhver arbejdsopgave, da vi udelukkende ønsker, at du får den størst mulige glæde af vores udførte arbejde. Tøv derfor ikke med at kontakte os!

Vi har kompetencerne i orden

PB Byg & Montage har mange års erfaring med nyt tag i Nordjylland og har derfor kompetencerne i orden, så du trygt kan overlade taglægningen til os. Udover lægning af nyt tag hjælper vi med mange arbejdsopgaver inden for bygge- og tømrerbranchen.

Vi har stor erfaring med bl.a.:

 

Få hjælp til nyt tag - ring i dag

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan PB Byg & Montage kan hjælpe dig med et nyt tag? Så kontakt os i dag på tlf. 22 37 64 67Vi holder til i Nørager, men kører ofte til Aalborg, Aars, Støvring, Nibe, Klarup og rundt i Nordjylland for at arbejde.

Vi glæder os til at hjælpe dig. Kontakt PB Byg & Montage - dit lokale tømrer- og byggefirma i Nordjylland.

 Facebook nyheder3. Jul 2017


Del del del Vi har rygende travlt og søger derfor 2 effektive og kvalitetsbevidste tømrer, evt makkerpar…

5. Feb 2017


Søger. Grundet travlhed søger vi en tømrersvend erfaring med køkken montage og tagarbejde. Firmabil og …

3. Sep 2016


Så blev dette tagprojekt i Arden afleveret


kontakt@pbbyg-tag.dk PB Byg & Montage | Kragelundsvej 2 | 9610 Nørager | Tlf: 22 37 64 67 | kontakt@pbbyg-tag.dk
| Cookiepolitik | Sitemap
Top