Loftisolering i Nordjylland

Er dit loft isoleret, som det skal?

Hos PB Byg & Montage kan vi hjælpe dig med din loftisolering. Hvis dit loft ikke er isoleret, som det bør være, koster det dig rigtig mange penge i varmeforbrug. Flyttekasser eller anden opbevaring, der har trykket isoleringen sammen, samt dårligt udført isoleringsarbejde, er blandt andet eksempler på, at den isolerende effekt ikke er optimal. For at få det bedste indeklima samt varmeøkonomi er det altid en god idé at isolere loftet på bedste vis. Udover at sikre et lavere varmeforbrug, øges værdien af din bolig ved en veludført loftisolering.Derfor er vi som en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner det rigtige valg for dig.

Isolering af loft

Hos PB Byg & Montage råder vi over det udstyr, der skal til for at blæse isolering ud i den tykkelse, du ønsker. Vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede inden for de nyeste materialer og teknikker, så vi er i stand til at tilbyde dig den service, du har brug for. Vi hører til i Nørager, men arbejder tit i Aalborg, Aars, Støvring, Nibe, Klarup og rundt i Nordjylland.

God erfaring med isolering

PB Byg & Montage har mange års erfaring med loftisolering i Nordjylland og har derfor kompetencerne i orden, så du trygt kan overlade isoleringen til os. Udover loftisolering hjælper vi med mange arbejdsopgaver inden for bygge- og tømrerbranchen.

Vi er eksperter inden for bl.a.:

 

Vil du vide mere om loftisolering?

Vil du vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, når det drejer sig om loftisolering? I så fald ser vi frem til at høre nærmere fra dig. Vi hjælper dig med at nedsætte dit varmeforbrug og spare penge på dine energiudgifter, og vi sikrer et mere behageligt indeklima til din bolig.Facebook nyheder3. Jul 2017


Del del del Vi har rygende travlt og søger derfor 2 effektive og kvalitetsbevidste tømrer, evt makkerpar…

5. Feb 2017


Søger. Grundet travlhed søger vi en tømrersvend erfaring med køkken montage og tagarbejde. Firmabil og …

3. Sep 2016


Så blev dette tagprojekt i Arden afleveret


kontakt@pbbyg-tag.dk PB Byg & Montage | Kragelundsvej 2 | 9610 Nørager | Tlf: 22 37 64 67 | kontakt@pbbyg-tag.dk
| Cookiepolitik | Sitemap
Top