Algebehandling af dit tag

Kan dit tag bruge en algebehandling?

Du kender måske til, at dit tag så småt bliver angrebet af alger eller andre begroninger? I så fald er det vigtigt, du ikke tøver med at få foretaget en algebehandling på dit tag – jo længere tid du venter, desto længere tid tager det, før det bliver pænt igen. Derfor anbefaler vi, at du får algebehandlet dit tag med jævne mellemrum. Vores algebehandling virker også på mos, svamp og alt andet skidt, der gror på dit tag.

Professionel algebehandling til konkurrencedygtige priser

Når vi hos PB Byg & Montage foretager en algebehandling, er den både forebyggende og nedbrydende. Derfor kan det snildt være den rigtige løsning for dig at få foretaget en algebehandling, selvom din bolig ikke er ramt af de største algeproblemer. Vi besidder en storviden om, hvordan alger, mos og andet skidt fjernes på den bedst mulige måde, og vi løser hurtigt og effektivt enhver arbejdsopgave. Vi garanterer altid for en professionel algebehandling til lave, konkurrencedygtige priser.

Vi har kompetencerne i orden

PB Byg & Montage har mange års erfaring med algebehandling i Nordjylland og har derfor kompetencerne i orden, så du trygt kan overlade algebehandlingen til os. Udover algebehandling hjælper vi med mange arbejdsopgaver inden for bygge- og tømrerbranchen.

Vi har stor erfaring med bl.a.:

 

Giv os et kald

Trænger dit tag til en algebehandling? Så bør du kontakte PB Byg & Montage i dag på tlf. 22 37 64 67. Udover at forbedre dit tags udseende er vi også i stand til at forlænge dets levetid. Vi har adresse i Nørager tæt på Aars, men kører ligeså gerne til byer som  Aalborg, Aars, Støvring, Nibe, Klarup og rundt i Nordjylland.

 

 Facebook nyheder3. Jul 2017


Del del del Vi har rygende travlt og søger derfor 2 effektive og kvalitetsbevidste tømrer, evt makkerpar…

5. Feb 2017


Søger. Grundet travlhed søger vi en tømrersvend erfaring med køkken montage og tagarbejde. Firmabil og …

3. Sep 2016


Så blev dette tagprojekt i Arden afleveret


kontakt@pbbyg-tag.dk PB Byg & Montage | Kragelundsvej 2 | 9610 Nørager | Tlf: 22 37 64 67 | kontakt@pbbyg-tag.dk
| Cookiepolitik | Sitemap
Top